Vianočný darček pre umelca | MMart

vianocny darcek
Photo: Pixabay.com 
 
 
Vianoce sa nezadržateľne blížia a ak ešte nemáte nakúpené vianočné darčeky, môže byť toto obdobie plné stresu a nervozity. My, v MMart, však milujeme vianočnú pohodu pod dekou s teplým čajíkom v rukách a vianočnými darčekmi pod stromčekom. A aby ste si túto pohodu mohli vychutnať s nami, prinášame vám rýchly výber tých najlepších tipov na darček pre vašich umelcov. Tak poďme na to!

Akvarel

Technika akvarelu síce patrí medzi tie náročnejšie, ale po zvládnutí sa stáva spoľahlivým priateľom pri umeleckom tvorení. Ak hľadáte niečo pre začiatočníka, určite odporúčame vybrať sadu, ktorá obsahuje paletu farieb, ako napríklad Winsor & Newton Cotman akvarelové farby. Pri skúsenejších umelcoch môžete vybrať sadu s tubami, ktorá ponúka skutočne zaujímavé odtiene. Nájdete ju na našej stránka medzi akvarelovými farbami.

Kvalitný papier pre maľbu olejom

Ak máte doma umelca preferujúceho prácu s olejovými farbami, určite si pozrite ponuku našich papierov, ktoré sú špeciálne vytvorené pre prácu s olejom. Naším favoritom sa stal papier značky Hahnemühle s gramážou 230 gr/m2Vybrať si však môžete z papierov s rôznymi rozmermi aj hustotou. Široký výber vám dá možnosť ulahodiť aj tomu najnáročnejšiemu umelcovi, ktorého takýto špeciálny darček určite poteší.

Darujte verného spoločníka na cesty

Mnoho umelcov miluje tvorenie priamo v teréne. Pocit jemného vánku, ktorý hladí po chrbte, či ruch veľkomesta vnímaný z lavičky v parku - aj to sú miesta, kde vznikajú nádherné umelecké diela. Ak máte takúto umeleckú dušu doma aj vy, určite siahnite po skicári. My, v MMart, vám odporúčame skicáre mixed media, pretože umožňujú využitie viacerých techník. Ich kvalitné prevedenie a odolnosť určite potešia nejedného umelca.

Dúfame, že vám náš výber tipov na darček pomohol v rozhodovaní. Aj pre nás sú kreatívne darčeky tie najlepšie, pretože sa s nimi môžeme hneď pustiť do tvorenia! Ak aj vy milujete umenie, určite nás sledujte na sociálnych sieťach. Nájdete nás na Facebooku aj na Instagrame.

 

Vidíme sa pri ďalšom blogu! :)

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz