Letná výzva s MMart - Oživme spolu fantáziu!

letná výzva MMart

Žiakom sa začali letné prázdniny a aj my, pracujúci, sme sa s príchodom teplých slnečných dní nastavili do letného režimu. A hoci dovolenky, cestovanie a leňošenie znejú super, nikdy nie je na škodu trochu si precvičiť svoje umenie - aby nám tie štetce nezhrdzaveli predsa… Aj práve preto sme si pre vás v MMart vymysleli letnú výzvu, ktorá vám rozhodne spríjemní nasledujúce dva mesiace a pomôže vám, nevybočiť z kreatívnych cestičiek vášho umenia.

O čo ide?

Keďže nie všetci máme v lete toľko času ako prváčikovia opakujúci si svoju prvú abecedu, vymysleli sme si osem tém - na každý týždeň jednu a vašou úlohou ich bude v danom týždni namaľovať, nakresliť, umelecky znázorniť (techniku necháme na vás). Samozrejme, počítame s tým, že sa o svoje výtvory podelíte s nami na sociálnych sieťach Facebook a Instagram, kde nás môžete označiť a použiť hashtag #letnavyzvammart, aby sme si vás vedeli nájsť tiež.

Čo z toho budem mať?

Zábavu! 

Áno, skutočne nám ide o to, aby sme sa počas leta spoločne zabavili a umelecky vybláznili pri tvorení. Vieme však, že motivácia vie byť veľkým pomocníkom, a preto sme sa rozhodli, že na konci augusta vyberieme troch umelcov, ktorí sa aktívne do výzvy zapájali a pošleme im niečo malé na pamiatku. :)

To už znie trochu viac lákavo…

Tomu veríme! A rovnako aj tomu, že do tvorenia zapojíte aj umelcov naokolo: dietky, babky, dedkov, tetky, ktorých farebné aj čiernobiele, aj všakovaké výtvory určite potešia a motivujú aj ostatných umelcov.

Kde teda nájdem témy?

Priamo tu:

3.7. - 9.7.:  kráľovná lesa

10.7. - 16.7.:  piknik v oblakoch

17.7. - 23.7.:  malý obor

24.7. - 30.7.:  umelcov vynález

31.7. - 6.8.:  mesačná kapela

7.8. - 13.8.:  magický balón

14.8. - 20.8.:  diabolský ostrov

21.8. - 27.8.:  vesmírny kaktus

A čo teraz?

Už len vziať do rúk ceruzku alebo štetec a môžete sa pustiť do témy na tento týždeň. My sa budeme tešiť na vaše diela a ktovie, možno sa aj my odhodláme na také malé letné experimenty… :)

 

Vaši

Umeleckí škriatkovia z MMart

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz